reede, september 8

Toidust ja Toitumisest

See kool on kaval. Kui on vaja mingit kogunemist korraldada, oeldakse juba alguses valja et seal saab suua. Toit meelitab opilased ka koige igavamatele koosolekutele kohale. Eile naiteks oli mul esimest korda kahe nadala jooksul tunne et mul on toesti koht tais - alguses sai hommikul peale loengut uldisest korraldusest ja eksamireeglitest suua, siis ohtupoole ametlikul aktusel tasuta olut ja voileibu. Nii on hea maarata opilaste rahalist seisukorda. Rikkamad utlevad "phah" ja lahevad ara, vaesemad aga istuvad nii kaua kuni saavad ja soovad kuni saavad. Aga see selleks. Lihtsalt et eile oli tore paev.

Ja mulle hakkab mu hispaania poiss ka meeldima vaikselt. Tema suhtes on selline "kurva kutsika sundroom". Ta ei saa peaaegu mitte millegiga ise hakkama, alati kusib aralt kummalisi kusimusi armsalt vigases keeles, samas aga aarmiselt sobralik ja hooliv ja kogu aeg parib kas ma ei taha tema ja ta sopradega pubisse/linna/tont teab kuhu minna. Eile isegi kutsus mind seenele, nii veider kui see ka ei ole. Ainus asi mis mind tema puhul kergelt hairib on see, et ta kogu aeg unustab dushi alla minnes ratiku enda tuppa, siis huuab vannitoast- Katrin, are you there? I forgot my towel. Mispeale mina votan tema toast ratiku, sirutan kae vannitoa suunas valja ise vastasolevat ust pornitsedes ja ootan et ta selle mult kaest votaks.

Jeerum kull. See vanamees kelle juures elan, helistas mulle just raamatukogusse et kusida minult millal ma tagasi saabun - olin eelnevalt rumala vea teinud ja oelnud et raamatukokku lahen, eks teinekord olen targem. Lihtsalt ei arvanud et ta mulle siia helistab. Ta on tosiselt kummaline.

posted by Kati @ 3:57 PM

Powered by Blogger

Design by Beccary