pühapäev, september 24

Pühapäev

Nii ilus sügisilm täna taas. Päike paistab soojalt ja tuult peaaegu üldse ei ole. Võtsin ratta ja sõitsin Dragøri südalinna toidupoodi - lihtsalt et ilusat ilma nautida. Rattaga aeglases tempos sinna sõites läheb umbes 20 minutit.

Aga mida muud ma olen teinud? Reedel oli mul järjekordne kultuurishokk seoses selle maja ja ta elanikega. Kammisin esikus peegli ees juukseid kui hispaania poiss vannituppa dushi alla läks. Mõne aja pärast hakkas väga imelikke hääli sealt kostuma. Läksin kööki, mõtlesin et keedan teed ja panen muusika mängima, äkki see summutab hääled, kuid ei.. kindlas tempos aah - aah - aaahh - aaaaahhhh ikka kajas üle köögi. Mõtlesin isegi et koputan uksele ja palun tal vaiksemaks võtta, kuid siis otsustasin et ah, las ta olla,ning läksin hoopis naabermajja Ruthiga rääkima. See vanamees ja hispaania poiss on ikka tõesti paras paar. Või siis lihtsalt minul on meessoost siiani väga veider ja liiga hea arvamus olnud.

Hiljem õhtul läksime taas Anni ja Ericaga linna. Kohtusime veel ühe eestlasega - mingi poiss kes kõndis ringi meie lipp seljakotil. Väga veider tüüp. Ta oli kas kanepit tõmmanud, niisama mingi laksu all, või lihtsalt väga suure kiiksuga. Kauaks me temaga rääkima ei jäänud. Seekord käisime taas Põdra pubis, läksime korraks Hard Rock Cafe´st läbi ja kusagil ühe aeg öösel jõudsime omadega kohalikku mäkkdoonaldsisse - lihtsalt nostalgia tõttu. Hard Rock Cafe on aga küll üsna urgas mõnes mõttes - samasugune purjus turistide lällamispaik nagu teisedki pubid. Ööseks läksin Anni juurde ja mängisin veel WoW´i paar tundi ja niisama lobisesime kuni lõpuks ka uni saabus.

Laupäevase päeva veetsin põhiliselt Robin Hobb´i Shaman´s Crossing´ut lugedes. Kummaline, kui end ootelisti panin raamatukogus, oli väga mitu inimest minu ees, ometi sain selle äärmiselt kiirelt kätte. Aga raamat on üsna hea. Ainult sellest ma ei saa aru, mis teema on tal loomade tapmisega. Nii tihti tapab ta oma raamatutes lugejale juba armsaks saanud loom-tegelasi.

Oeh, aga pean nüüd lippama. Vanamees tahab oma õhtusööki ja ma olin taas nii lahke et ei suutnud teda kuule saata ja lubasin õhtusöögi teha. Hispaania poiss aga taas pubis oma sõprade ja tibidega. Nägin teda vaid korra hommikul - kui ta parajasti oma pitsat soojendas. Kogu siinviibitud aja jooksul ei ole ta ise endale midagi muud teinud kui kärsatatud grillvorstikesi ja külmutatud pitsat.

posted by Kati @ 5:37 PM

Powered by Blogger

Design by Beccary