neljapäev, september 21

Ja Jälle Üks Nädal Peaaegu Et Läbi

Tänane päev muidu üsna seiklustevaene olnud. Istusin kodus, mängisin Diablo II´te, lugesin natuke oma Byroni raamatuid, jõin teed ja köhisin. Ei viisinud mitte kui midagi mõistlikku teha. Homme aga siiski tubli üritan olla ja lähen vaatan mida see Põhjamaade Mütoloogia endast kujutab.

Saatsin sellele naisele ka täna sõnumi, küsisin et kas võiksin laupäeval keskpäeval tuba tulla vaatama Anniga. Ta vastas mulle - aga loomulikult, palun väga, kas tahad et tulen sulle bussipeatusesse vastu? Kui mingeid probleeme või küsimusi, helista julgelt. Kui ma kunagi oma praeguselt peremehelt küsisin kuidas ma tema juurde saan, vastas ta lihtsalt - 350S , kusagil linnas peatub, anna kella kui sisse tahad saada. Inimesed võivad ikka väga erinevad olla. Loodan et see naine muidu ka nii rõõmus ja abivalmis, mitte ainult ei ürita võimalikule üürilisele meele järgi olla. Aga noh, plusspunktid talle kasvõi sellegi eest tegelikult.

Täna nägin ka oma majaperemehe tütart. Hommikul äratas mind mingi kohutav kriiskav hääl köögis. Kui läksin vaatama mis toimub, leidsin sealt eest ühe blondi, umbes 30 aastase tüdruku, kes osutus selle vanamehe tütreks. Kuulsin paar päeva tagasi vanamehelt et üks ta tütardest oli mingil põhjusel töölt lahti lastud - ju see siis see tütar oligi.

Oeh.. Peaks täna varem magama minema. Homme pean vähemalt kell üheksa ärkama.

posted by Kati @ 12:43 AM

Powered by Blogger

Design by Beccary