esmaspäev, jaanuar 8

Brr...

Kirjutasin enamiku ööst oma esseed. Eesmärk on neljapäevaks valmis saada. Kell kuus ärkas Ira juba ja nüüd kogu aeg käib midagi rääkimas. Tekitas mulle just südamerabanduse sellega, et lõi mu ukse prõmmuga lahti ja kilkas mingi vene laulja nime mis parajasti tema toas mängis ja küsis et kas mulle tuleb see laul tuttav ette. Kell seitse hommikul unesegase ja ülekirjutanuna on raske üldse millegist aru saada. Oskasin vaid äh, mh, oh, öelda ja pead raputada. Aga mingis mõttes on see olukord siiski väga koomiline.
Samas unega on üldse keeruline.. eile hommikul peale paari tundi magamist ajas Rune mind sõnumitega üles.. Temal on päev kui minul öö/varavarahommik. Ärkasin sõnumi peale, uinusin, tuli uus sõnum, enam und ei tulnud.. pobisedes ja torisedes alustasin uut päeva.. naljakas kuidas mõni asi võib korraga rõõmustada ja vihale ajada.. Ja kuigi ma võiksin Rune juures vaikuses istuda üksi, muutus seal üksi olemine liiga vaikseks ja igavaks.. kusagil ei ole hea.. muig..

Kobin paariks tunniks magama ja siis suurem pesupesu, söögiost, väike toakoristus ja uuesti essee... wheee.. aga ainult neljapäevani veel kannatada.. siis viimased siinolemisnädalad vabalt võtta.. Kohutavalt kiirelt on see pool aastakest ikka möödunud. Täiesti mõistmatu.. August, september, oktoober, november, detsember, jaanuar.. kuhu? millal? kuidas???

Ahjah.. ja mu majapidajanna mees hankis omale noore naise.. või väidetavalt vähemalt.. oli pannud mingi noore tibina pildi oma online messengeri ja kõrvale kirja et - armas ingel - vms.. loodan et kõik mehed nii hullud ei ole kui see eksemplar..

posted by Kati @ 6:54 AM

Powered by Blogger

Design by Beccary